The UB Hank Band

Optredens 2004

Filed under: Optredens — 2 oktober 2004 @ 8:15 am

In 2004 waren de 3 belangrijkste optredens voor de band in Dordrecht, Dortmund en Verden, de laatste 2 allebei in Duitsland.

De Guitar Friends Connection organiseerde op 25 april 2004 haar jaarlijkse gitaarevenement in theatercafé-restaurant Sybold te Dordrecht. De UB Hank Band trad in een programma op met de Shadows Session Band, Gijs Lemmen en de G.F.C. Band. Evenals vorige jaren was het ook nu weer druk bezocht (zie foto onder).

Voor de 3e keer werden we teruggevraagd voor het Dizzy Fingers Gitarren Festival in het Fritz Henssler Haus te Dortmund. Het werd gehouden tijdens het pinksterweekeinde van 28 t/m 31 mei 2004.
De UB Hank Band trad op 30 mei op in een programma met The Spotnicks en Tommy Emmanuel. Het was een grote eer voor ons om samen met Tommy, die een groot Shadows fan is, “Shadoogie” en “Nivram” op de bühne te spelen (zie foto onder).

De Shadows Music Convention te Verden (Duitsland) is in Europa ook een begrip voor Shadows fans.
Het werd op 2 oktober 2004 voor de 6e keer gehouden weer gehouden in Haag’s Hotel “Niedersachsenhof”.
Het programma bestond behalve uit de UB Hank Band uit Brian “Licorice”Locking, The Vibratos (UK) (oa Warren Bennett & Mark Griffiths), Ladi Geisler & Friends (Duitsland), The Reflections (Noorwegen) en Paladium Project (Duitsland). Brian Locking speelde oa Atlantis op harmonica samen met de UB Hank Band.
(zie foto onder).